IT GIET OAN - de Elfstedenchallenge

Morgen is het zover. Wij weten het zeker, dit schaatsseizoen gaat het echt gebeuren: de Elfsteden Challenge.

Zaterdag 14 januari 2017 wordt de Elfsteden Challenge georganiseerd in Biddinghuizen op de langste openluchtijsbaan ter wereld. 200 kilometer schaatsen in de buitenlucht mét start vanuit de kooi, dweilorkest, tijdslimiet, klûnen, gezelligheid én.. in Nederland.

De beleving van een Elfstedentocht wordt op de unieke 3km lange natuurijsbaan van Flevonice zoveel mogelijk benaderd. De strijd tegen de elementen. Ook in de polder heb je wind mee en tegen! Langs het parcours zal er volop sfeer zijn om iedere deelnemer te stimuleren het ontbrekende kruisje te behalen.

Waar?
Bij Flevonice, de langste openlucht ijsbaan ter wereld is op zich al een unieke locatie voor dit element. Naast de 3km baan zijn er volop faciliteiten die het zowel de rijder als de bezoeker gemakkelijk maken. Aanwezige faciliteiten zijn o.a. een groot zelfbedieningsrestaurant, kleedkamer met lockers en gratis WIFI

De Elfstedenchallenge wordt georganiseerd door House of Sports en Firmaq Media is trotse sponsor en leverancier van de website: www.elfstedenchallenge.nl

Tijdens de Challenge worden de actuele tussenstanden iedere 15 minuten gepubliceerd op de website onder het kopje LIVE. Op deze pagina kun je vanaf 14 januari 7:00 uur de persoonlijke tijden vinden van iedere Challenger!

Zin om gewoon alleen heel even te schaatsen? Ook dat kan morgen! Iedereen is welkom.

Firmaq Media wenst deelnemers aan de challenge en de organisatie een hele mooie ervaring toe.

alt

Sybrand Hoeksma

Sybrand Hoeksma is senior webdeveloper. Daarnaast is hij een gepassioneerd zeiler en jazzmuzikant.