Lara overtreft alle verwachtingen

14 januari 2019

Ons nieuwe content management systeem, Lara 7, dat begin 2018 gelanceerd is, heeft in het afgelopen jaar alle verwachtingen overtroffen. Zowel bestaande als nieuwe klanten stonden letterlijk in de rij om over te stappen naar het moderne en supergebruiksvriendelijke CMS.

"It's amazing. It's the best system we ever built", zou Tim Cook van Apple zeggen. En zo voelen wij ons ook een beetje als we terugkijken op het afgelopen jaar. Als we de getallen bekijken, dan was 2018 verreweg het meest succesvolle jaar in het twintigjarige bestaan van Firmaq.

In de prognoses van 2018 hielden we aanvankelijk rekening met het uitrollen zo'n 20 tot 40 nieuwe websites op ons nieuwe platform. Toen we aan het eind van het jaar de balans gingen opmaken, bleken het ruim 150 websites en bedrijfsapplicaties te zijn. Kortom: een doorslaand succes.

Wat maakt Lara 7 dan zo bijzonder? Daar zouden wij uren over kunnen praten, maar in het kort komt het neer op vijf simpele kernwoorden: veilig, snel, superflexibel, gebruiksvriendelijk, betaalbaar.

Veilig

Lara 7 is vele malen veiliger dan de bekende gratis CMS pakketten, simpelweg omdat Laravel door zijn structuur veel veiliger is. Daarom wordt Laravel vooral gebruikt op professionele websites, maar ook op bedrijfapplicaties die hoge eisen stellen aan security.

Snel

Doordat onze applicaties op hypermoderne servers in de beste data centers draaien, is Lara 7 razendsnel. Dit werkt niet alleen prettiger voor de webmaster en de bezoeker, het is ook van belang voor de ranking in Google.

Superflexibel

Het Lara 7 platform is zo gebouwd dat wij razendsnel content modules kunnen bouwen voor uw CMS, maar ook voor maatwerk-applicaties, zoals bijvoorbeeld CRM, Intranet, etc. Dit bouwen van de content modules gebeurt met de innovatieve Lara Builder, en heeft als voordeel dat wij sneller (en dus goedkoper) kunnen bouwen.

Gebruiksvriendelijk

De workflow en de interface van de backend is inmiddels razendpopulair bij de webmasters die dagelijks met Lara 7 werken. Daarnaast is Lara 7 zowel in de frontend als de backend volledig multi-language. Dat betekent dat de backend dus ook in het Nederlands beschikbaar is.

Betaalbaar

Voor vergelijkbare systemen betaalt u bij de concurrent al gauw de hoofdprijs, zeker als het om echt maatwerk gaat. Doordat Lara 7 modulair en superflexibel is, blijft ons systeem verrassend betaalbaar. In feite krijgt u echt professioneel maatwerk voor de prijs van een standaard product.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze account managers.

alt

Sybrand Hoeksma

Sybrand Hoeksma is senior webdeveloper. Daarnaast is hij een gepassioneerd zeiler en jazzmuzikant.