Better ideas

Over ons


Full Service

Firmaq Media Groep is een full service internetbureau, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van responsive websites en native apps. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot een serieuze internetpartner die met u meedenkt en samen met u voor het beste resultaat gaat.

Team

We werken met een groep van tien specialisten intensief samen om aan alle klantwensen te kunnen voldoen. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde partnerbedrijven.

Partners

Firmaq werkt samen met gerenommeerde partners, zoals Denit, Transip, Skyberate, en Byte voor hosting-oplossingen, maar ook met Telerik en Ionic voor de ontwikkeling van apps.

Locatie

We zijn gevestigd in Haarlem, Amsterdam, Hilversum, en Heerenveen. U kunt bij ons altijd aanschuiven voor een goed gesprek en advies op maat onder het genot van een kopje koffie.


Better design

Onze diensten


Responsive Design

Firmaq heeft een aantal creatieve en ervaren ontwerpers in huis die op basis van uw huisstijl en wensen een zeer professioneel en responsive ontwerp maken.

Cross-platform Apps

Firmaq werkt met innovatieve cross-platform tools waarmee je vanuit één enkel project meerdere native apps kunt genereren voor zowel Android, iOS als Windows Phone.

Content Management

Voor het beheer van uw site heeft Firmaq een gloednieuw Content Management Systeem ontwikkeld, genaamd 'Lara 7'.

Ecommerce

Ook voor uw webshop kunt u bij ons terecht. Wij maken gebruik van Magento voor veeleisende ondernemers en Prestashop voor starters en voor het MKB.

SEO en SEA

Firmaq biedt u hulp bij het optimaliseren van de website of webshop. Daarbij gaat het om zowel de technische optimalisatie, als de tekst en de trefwoorden.

Email Marketing

Nieuwsbrieven zijn nog steeds een uitstekende manier om uw klanten te bereiken. Wij kunnen u op weg helpen met een modern systeem en mooie templates op maat.

Better response
Better Technology

Blog


Een turbulente editie van het Van Dale Woord van het Jaar

Firmaq levert al 15 jaar de software voor de verkiezing van het Woord van het Jaar, die elk jaar door Van Dale georganiseerd wordt. Je zou dus denken: business as usual. Maar het liep anders.

lees meer

Alles komt samen in de Koepel in Haarlem

Firmaq heeft zich onlangs aangesloten bij de gloednieuwe Techhub in de Koepel van Haarlem. In deze geheel verbouwde gevangenis komen nu techniek en innovatie samen met educatie en onderwijs.

lees meer

Simply Better

Contact


Locaties

Schipholweg 66
2035 LB Haarlem

Koepelplein 1E
2031 EL Haarlem

Olympia 2
1213 NT Hilversum

Mr.Treublaan 7
1097 DP Amsterdam

Yme Kuiperweg 24
8448RT Heerenveen