Over ons

Firmaq Media Groep is een full service internetbureau, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van responsive websites en native apps. Wij helpen onze klanten met het volledige proces: van het in kaart brengen van uw wensen tot en met de bouw en de promotie van uw website. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot een serieuze internetpartner die met u meedenkt en samen met u voor het beste resultaat gaat. Ons motto is: Simply better. We staan graag dicht bij onze klanten en zijn pas tevreden als u het ook bent.

Team

We werken met een groep van tien specialisten intensief samen om aan alle klantwensen te kunnen voldoen. Hierbij kunt u denken aan grafisch ontwerpers, web ontwikkelaars, SEO specialisten en projectleiders, maar ook hardware-specialisten.


Partners

Firmaq werkt samen met gerenommeerde partners, zoals Denit, Transip, Skyberate, en Byte voor hosting-oplossingen, maar ook met Telerik en Ionic voor de ontwikkeling van apps.


Locatie

We zijn gevestigd in Haarlem, Amsterdam, Hilversum en Heerenveen. Op alle locaties hebben we naast werkruimtes ook een presentatieruimte voor het voeren van een goed gesprek en het geven van cursussen. U kunt bij ons altijd aanschuiven voor advies op maat onder het genot van een kopje koffie of thee. De deur staat voor u open.

Simply Better

Veel van onze klanten zijn bij ons gekomen omdat ze niet tevreden waren over hun oude site. Vaak was deze gemaakt door een student of een slimme buurman. Of de klant had zelf wat in elkaar gefrutseld met zo’n handig en goedkoop programma. Maar bijna altijd loopt men dan vast als het gaat om vindbaardheid, innovatie, integratie social media, etc. Daarom zeggen wij: kom eens langs bij Firmaq. Wij kunnen dat simpelweg beter …

Team Firmaq
Simply Better