Nieuw FRL domein voor Friesland

Vanaf 2 februari 2015 krijgen Friese instanties en ondernemers de kans om hun eigen .frl domein te bemachtigen. Tijdens de introductieperiode voor het brede publiek hebben Friese bedrijven, organisaties en Friese inwoners namelijk voorrang. Vanaf 2 april worden de domeinen definitief toegekend en kunt u live met uw nieuwe .frl domein. Wel of niet aanvragen? Firmaq Media geeft advies.

lees meer

Nieuwe website voor GMR de Basis

De gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) van openbaar scholennetwerk De Basis Heerenveen heeft sinds deze week een nieuwe responsive website gelanceerd. Deze is derhalve ook geschikt voor smartphone en tablet.

lees meer

Nieuw logo en nieuwe website!

Firmaq gaat het nieuwe jaar in met een gloednieuwe website. De website voldoet volledig aan alle nieuwe eisen en trends: flat design, mobile-first, parallax backgrounds en natuurlijk honderd procent responsive. Ook het logo van Firmaq is opgefrist met nieuwe kleuren en een nieuw lettertype. De oude 'Q' is vervangen door het bekende 'gear' icon. Wat ons betreft staat dit nieuwe logo voor 'eindeloze innovatie'.

lees meer

Webshop voor LaminaatDumpstore klaar

Firmaq Media heeft voor LaminaatDumpstore de nieuwe online webshop, laminaatdumpstore.nl, mogen maken. We zijn trots op de uitsraling van de shop. De komende tijd wordt de site verder uitgebouwd.

lees meer

Multi-site structuur Miks welzijn online

De stichting Miks Welzijn bestaat uit meerdere onderdelen. Firmaq Media Groep heeft daarom een multi-site stuctuur gemaakt op basis van WordPress.

lees meer

Firmaq app verwerkt 95.000 stemmen voor Woord van het Jaar

Ieder jaar verzorgt Firmaq Media de ‘Woord van het Jaar’ verkiezing voor Van Dale Uitgevers. Naast de Nederlandse verkiezing is er ook een Vlaamse variant, die ook door ons verzorgd wordt. Alle stappen, van het opgeven van nieuwe woorden tot de laatste fase van het stemmen en de bekendmaking, zijn ook dit jaar weer probleemloos verlopen. Voor de Nederlandse en Vlaamse website zijn in totaal 95.000 stemmen verwerkt door de responsive web app.

lees meer