Nieuw logo en nieuwe website!

Firmaq gaat het nieuwe jaar in met een gloednieuwe website. De website voldoet volledig aan alle nieuwe eisen en trends: flat design, mobile-first, parallax backgrounds en natuurlijk honderd procent responsive. Ook het logo van Firmaq is opgefrist met nieuwe kleuren en een nieuw lettertype. De oude 'Q' is vervangen door het bekende 'gear' icon. Wat ons betreft staat dit nieuwe logo voor 'eindeloze innovatie'.

lees meer

Webshop voor LaminaatDumpstore klaar

Firmaq Media heeft voor LaminaatDumpstore de nieuwe online webshop, laminaatdumpstore.nl, mogen maken. We zijn trots op de uitsraling van de shop. De komende tijd wordt de site verder uitgebouwd.

lees meer

Multi-site structuur Miks welzijn online

De stichting Miks Welzijn bestaat uit meerdere onderdelen. Firmaq Media Groep heeft daarom een multi-site stuctuur gemaakt op basis van WordPress.

lees meer

Firmaq app verwerkt 95.000 stemmen voor Woord van het Jaar

Ieder jaar verzorgt Firmaq Media de ‘Woord van het Jaar’ verkiezing voor Van Dale Uitgevers. Naast de Nederlandse verkiezing is er ook een Vlaamse variant, die ook door ons verzorgd wordt. Alle stappen, van het opgeven van nieuwe woorden tot de laatste fase van het stemmen en de bekendmaking, zijn ook dit jaar weer probleemloos verlopen. Voor de Nederlandse en Vlaamse website zijn in totaal 95.000 stemmen verwerkt door de responsive web app.

lees meer

20 scholen volledig 'mobile first'

Begin 2014 zijn Firmaq Media en ‘Scholennetwerk de Basis Heerenveen’ begonnen met het vernieuwen van de websites van alle aangesloten scholen. Het uitgangspunt daarbij was dat alle sites klaar moesten zijn voor de toekomst en met name voor mobiel gebruik. De Basis heeft een ambitieuze en duidelijke visie als het om online presentatie gaat. Vorig jaar heeft De Basis daarom de opdracht verstrekt om alle websites geschikt te maken voor mobiel gebruik en alle websites een frisse nieuwe uitstraling te geven.

lees meer

Firmaq maakt web app voor VRT

Eind september heeft Firmaq voor de Vlaamse omroep VRT en Van Dale Uitgevers een ‘web app’ gelanceerd onder de naam WoordSlam. Hierbij konden jongeren een zelfgemaakte video met daarin een gedicht of een rap inzenden. Inmiddels heeft de jury, bestaande uit VRT DJ’s Eva Daeleman en Brahim, de vijf finalisten geselecteerd en kan er via de web app gestemd worden.

lees meer