Angular 2: de volgende stap in apps

Op woensdag 14 september 2016 heeft Google de final release van Angular 2 vrijgegeven. Dat is een belangrijke stap in de ontwikkeling van hybride apps. Wat betekent dit voor onze klanten en wat betekent dit voor de eindgebruiker.

lees meer

Firmaq lanceert koppeling tussen webshops en Bol.com

Firmaq heeft in samenwerking met de developers van Bol.com een koppeling ontwikkeld voor shops die hun producten niet alleen via hun eigen webshop willen verkopen, maar ook via Bol.com. Omdat Bol.com een enorm bereik heeft (ruim 6 miljoen klanten), betekent dit een enorme boost voor de omzet.

lees meer

Gloednieuwe app gelanceerd voor Dutch Solar Challenge

Firmaq Media heeft een gloednieuwe hybride app gelanceerd voor de Dutch Solar Challenge. Tijdens deze challenge strijden negenendertig teams uit binnen- en buitenland in boten aangedreven op zonne-energie tegen elkaar. De start is op 2 juli in Amsterdam en gaat via Lemmer naar Drachten, Grou en de finish is zaterdag 9 juli in Leeuwarden.

lees meer

En de winnaar is ... Sjoemelsoftware

Nee, wij maken geen sjoemelsoftware. Maar ook dit jaar heeft Firmaq Media weer de ‘Woord van het Jaar’ verkiezing voor Van Dale Uitgevers verzorgd, zowel in Nederland als in Belgie. Nieuw dit jaar was dat de stemmers met hun Facebook account konden inloggen op de web app en zo hun favoriete woord makkelijk konden delen.

lees meer

Firmaq houdt van Laravel

Terwijl versie 4.4 van CMS Next uitgerold wordt bij diverse klanten, is het Development Team van Firmaq begonnen met de ontwikkeling van versie 5, codenaam 'Lara'.

lees meer

Nieuw online portaal voor SWV Zuidoost-Friesland

Om zowel ouders, scholen en personeel van informatie te voorzien, heeft Firmaq Media voor 'Samenwerkingsverband Zuid-Oost Friesland' een gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld. Uitgangspunt hierbij was stabiele techniek en duidelijke navigatie voor de verschillende doelgroepen.

lees meer