Scoren met je website

27 september 2016

Je website is gebouwd, gehost en geïndexeerd door Google. Oftewel, je bent klaar. Of toch niet? Nee, nu begint het pas.

Je website vindbaar maken in zoekmachines vraagt om een hoop kunst-en-vliegwerk. Hoe speel je in op het zoekgedrag van de internetgebruiker? En hoe krijg je de bezoekers van je website zover dat ze een aankoop doen of het contactformulier invullen? Allemaal vragen waarmee je te maken krijgt als je meer rendement uit je website wilt halen.

Website strategie

Als ondernemer wil je ook online succesvol zijn. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met Zaga Online Marketing uit Leeuwarden. Een nieuwe website is niet alleen een likje verf, maar vaak het ontwikkelen van geheel nieuwe techniek, vormgeving en design. Dit heeft veel impact op de vindbaarheid en de conversie. Tegenwoordig wordt bij nieuwe websites standaard nagedacht over mobile, wat de websitestrategie nog complexer maakt.

Zaga en Firmaq ontwikkelen samen met klanten strategieën voor nieuwe websites. Altijd mobile first en eventueel gekoppeld aan reeds bestaande (klant) databases. We onderzoeken het gedrag van de bezoeker en bedenken samen hoe de gestelde doelstellingen gerealiseerd kunnen worden met een nieuwe website. Dit plan is de blauwdruk voor het bouwen van de website.

Firmaq + Zaga = rendement

Door de samenwerking met Zaga kunnen we helpen met alle vraagstukken die te maken hebben met online marketing. Dit kan variëren van het onderhouden van content op de website of social media, het vindbaar maken van uw website in Google tot online-campagnes in Facebook, LinkedIn of Google Adwords. In alle gevallen gaan we voor groei en meer rendement uit het internet. We doen dit altijd vanuit een plan waaruit de doelstellingen, doelgroepen, aanpak en inzet van online-middelen in een samenhangend geheel bij elkaar komen. 

Voordelige SEO-website-scan

Omdat Zaga nu preferred partner van Firmaq Media is, willen we dit een feestelijk tintje geven met een introductieaanbieding waarmee u inzicht krijgt in de vindbaarheid van uw website.

U ontvangt van ons een SEO-website-scan tegen een kennismakingstarief van €150,- Uw website wordt gecontroleerd op alle belangrijke factoren die van belang zijn om goed vindbaar te worden in Google. We leveren een beknopt en bondig rapport op waarin we in heldere taal aangeven hoe de website ervoor staat, wat goed gaat en wat verbeterpunten zijn. Op basis van dit rapport kunt u overwegen om een volgende stap met uw website te maken om daar meer rendement uit te halen.

Meer weten? Neem dan contact op met Cora Hoeksma voor een vrijblijvend gesprek over hoe we het maximale uit jouw online-dienstverlening kunnen halen.

alt

Sybrand Hoeksma

Sybrand Hoeksma is senior webdeveloper. Daarnaast is hij een gepassioneerd zeiler en jazzmuzikant.