Firmaq opent nieuw kantoor in Hilversum

4 november 2018

De inkt is nog nat, maar de contracten zijn getekend. Vanaf 1 november 2018 heeft Firmaq Media een nieuw kantoor in Hilversum! De opening van dit nieuwe kantoor valt samen met het twintigjarige bestaan van Firmaq, en is het gevolg van de flinke groei van de afgelopen jaren.

Groei

Deze groei is voornamelijk te danken aan het overweldigende succes van 'Lara 7', ons nieuwe Content Management Systeem dat begin 2018 gelanceerd is, en nu al op zo'n 150 websites draait. Omdat wij ook gespecialiseerd zijn in Magento Ecommerce, helpen wij zowel bestaande als nieuwe klanten bij de uitdagende overstap naar Magento 2.

Centrale ligging

Om het groeiende aantal klanten in het westen en midden van het  land beter te kunnen bedienen, hadden we al enige tijd behoefte aan een extra kantoor op een centrale plek in Nederland. Hilversum was daarbij een logische keuze vanwege de centrale ligging, de goede bereikbaarheid, en natuurlijk omdat Hilversum bekend staat als dé mediastad van Nederland.

Met deze uitbreiding bevestigen wij wederom één van onze belangrijkste uitgangspunten, namelijk dat wij graag dicht bij onze klanten staan.

Adres

Het adres van ons nieuwe kantoor in Hilversum is:
Olympia 2
1213 NT Hilversum 

alt

Sybrand Hoeksma

Sybrand Hoeksma is senior webdeveloper. Daarnaast is hij een gepassioneerd zeiler en jazzmuzikant.