Ambion Holding en Firmaq Media breiden samenwerking uit

1 maart 2018

Met de ondertekening van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst hebben Martine de Jong van Ambion Holding en Cora Hoeksma-Kist van Firmaq Media hun samenwerking voor de komende vier jaar weer vastgelegd.

Ambion is de holding van Onderwijsgroep Primus en Scholennetwerk De Basis, waar in totaal 26 openbare basisscholen onder vallen in de gemeenten Heerenveen en De Fryske Marren. Alle scholen worden de komende maanden in een nieuw ONLINE jasje gestoken. Daarnaast worden ook de websites van Ambion Holding en de dochters De Basis en Scholennetwerk Primus in de vernieuwingsslag meegenomen. Firmaq Media was al internetpartner van De Basis sinds 2009. Onder Ambion is deze samenwerking nu uitgebreid voor alle scholen.

“Wij zijn trots dat we opnieuw zijn gekozen als internetpartner. Wij leveren maatwerk websites en apps en zijn in diverse branches actief, waaronder het onderwijs. Wij willen onze klant graag ontzorgen en hebben serviceverlening hoog in het vaandel staan. Ons strakke projectmanagement en no-nonsense beleid wordt naast onze service ook zeer gewaardeerd”, aldus Cora Hoeksma.

Vanuit de gezamenlijke visie van Ambion en het eigen DNA van de scholen worden nieuwe websites ontwikkeld, die de komende jaren opnieuw zullen voldoen aan de verwachtingen van leerlingen, ouders en medewerkers.

BRON: LC 16-02-2018

alt

Sybrand Hoeksma

Sybrand Hoeksma is senior webdeveloper. Daarnaast is hij een gepassioneerd zeiler en jazzmuzikant.