Wat betekent de Google update voor uw vindbaarheid

Google heeft onlangs een een belangrijke update uitgevoerd, genaamd Panda 4.0. Deze update betreft de algoritmes waarmee de volgorde in de zoekresultaten bepaald wordt. Wellicht heeft u al gemerkt dat deze update gevolgen heeft gehad voor uw vindbaarheid.

lees meer

Nieuwe responsive site voor Watersportvereniging Heerenveen

Fimaq heeft deze week een nieuwe responsive site gelanceerd voor één van haar klanten: de Heerenveense Watersportvereniging. De site is gebouwd in CMS Next 4.0 en past zich daarom volledig aan aan uw desktop, tablet of smartphone.

lees meer

Responsive websites

Firmaq maakt al enige tijd responsive websites. Responsive betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het device van de bezoeker: een desktop, een laptop, een tablet of een smart phone. Bij de ontwikkeling van CMS Next v4 zijn we nog een stap verder gegaan. We hebben het zogenaamde Foundation Framework volledig geintegreerd in de nieuwste versie van CMS Next.

lees meer

Gepland onderhoud op 13 februari 2014

Op donderdag 13 februari zal er gepland onderhoud gepleegd worden op de webservers van Firmaq. Dit onderhoud zal plaats vinden tussen 7:00 en 8:00 uur. Uw website kan dan dus even minder goed bereikbaar zijn. Tijdens dit geplande onderhoud zullen security updates uitgevoerd worden.

lees meer

Firmaq is verhuisd naar nieuw kantoor

Op donderdag 19 december is Firmaq Media verhuisd naar de K.R. Poststraat. Op onze contactpagina vindt u de adresgegevens en de route. Wij hopen u in het nieuwe jaar in ons prachtige nieuwe kantoor te mogen verwelkomen.

lees meer

Interactieve kaart voor scholennetwerk De Basis

Fimaq Media heeft op verzoek van scholennetwerk De Basis een nieuwe interactieve kaart gemaakt. Op deze kaart zijn alle scholen van De Basis te zien. Dit maal is niet voor een standaard Google kaart gekozen, maar voor een gestyleerde kaart. De info per school kan getoond worden door op een zogenaamde marker te klikken of door op de school in de lijst te klikken.

lees meer