Responsive websites

Firmaq maakt al enige tijd responsive websites. Responsive betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het device van de bezoeker: een desktop, een laptop, een tablet of een smart phone. Bij de ontwikkeling van CMS Next v4 zijn we nog een stap verder gegaan. We hebben het zogenaamde Foundation Framework volledig geintegreerd in de nieuwste versie van CMS Next.

lees meer

Gepland onderhoud op 13 februari 2014

Op donderdag 13 februari zal er gepland onderhoud gepleegd worden op de webservers van Firmaq. Dit onderhoud zal plaats vinden tussen 7:00 en 8:00 uur. Uw website kan dan dus even minder goed bereikbaar zijn. Tijdens dit geplande onderhoud zullen security updates uitgevoerd worden.

lees meer

Firmaq is verhuisd naar nieuw kantoor

Op donderdag 19 december is Firmaq Media verhuisd naar de K.R. Poststraat. Op onze contactpagina vindt u de adresgegevens en de route. Wij hopen u in het nieuwe jaar in ons prachtige nieuwe kantoor te mogen verwelkomen.

lees meer

Interactieve kaart voor scholennetwerk De Basis

Fimaq Media heeft op verzoek van scholennetwerk De Basis een nieuwe interactieve kaart gemaakt. Op deze kaart zijn alle scholen van De Basis te zien. Dit maal is niet voor een standaard Google kaart gekozen, maar voor een gestyleerde kaart. De info per school kan getoond worden door op een zogenaamde marker te klikken of door op de school in de lijst te klikken.

lees meer

Nieuwe website Firmaq online

Met gepaste trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website. Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er zijn. Blader gerust even door het overzicht van onze diensten of door onze portfolio.

lees meer

Firmaq Webscan

Als u te weten wilt komen of uw huidige site optimaal presteert, dan kunt u nu een gratis webscan aanvragen. In deze webscan wordt uw website geanalyseerd op techniek en vormgeving. Maar ook op de strategische elementen als kansen en bedreigingen; waar liggen bijvoorbeeld uw mogelijkheden om meer omzet via leads te genereren. Als u weet waar uw verbeterpunten liggen, kunt u uw kansen beter benutten.

lees meer