Fantastisch nieuw album en nieuwe site voor Mr Wallace

Op 22 april heeft Mr Wallace een gloednieuw album 'Beathe Again' gelanceerd. Naast een spetterend optreden in popcentrum Vera Groningen, werd de lancering ook ondersteund door een nieuwe website met een nieuwe online huisstijl. Het nieuwe album is inmiddels ook beschikbaar op Spotify en iTunes.

lees meer

Nieuwe app voor Heerenveense havens (iOS en Android)

De app ontwikkelaars van Firmaq Media hebben een nieuwe app gemaakt voor de havens van de Heerenveense Watersportvereniging Nannewijd (HWN). De app is geschikt voor iOS en Android.

lees meer

Full Service web bureau, wat houdt dat precies in?

Als Sales Manager krijg ik best vaak de opmerking: “Doen jullie dat ook allemaal, dat wist ik niet”. Het is natuurlijk prachtig dat men de naam Firmaq Media direct koppelt aan het product ‘website’, maar het zou nog mooier zijn als iedereen weet hoe breed en compleet ons aanbod is. Voor iedere klantvraag of probleem binnen het brede veld van online communicatie hebben we namelijk een oplossing. Hoe zit dat precies?

lees meer

IT GIET OAN - de Elfstedenchallenge

Zaterdag 14 januari 2017 wordt de Elfsteden Challenge georganiseerd in Biddinghuizen op de langste openluchtijsbaan ter wereld. 200 kilometer schaatsen in de buitenlucht mét start vanuit de kooi, dweilorkest, tijdslimiet, klûnen, gezelligheid én.. in Nederland.

lees meer

CMS Next verwerkt meer dan 100.000 stemmen voor Woord van het Jaar

Nee, we zijn geen treitervloggers. Wel heeft Firmaq Media weer de ‘Woord van het Jaar’ verkiezing voor Van Dale Uitgevers verzorgd, zowel in Nederland als in Belgie. Ons CMS heeft dit jaar meer dan 100.000 stemmen verwerkt. Uiteraard zijn we daar trots op.

lees meer

Scoren met je website

Je website is gebouwd, gehost en geïndexeerd door Google. Oftewel, je bent klaar. Of toch niet? Nee, nu begint het pas. Je website vindbaar maken in zoekmachines vraagt om een hoop kunst-en-vliegwerk. Hoe krijg je de bezoekers van je website zover dat ze een aankoop doen of het contactformulier invullen? Allemaal vragen waarmee je te maken krijgt als je meer rendement uit je website wilt halen.

lees meer