Firmaq opent nieuw kantoor in Hilversum

De inkt is nog nat, maar de contracten zijn getekend. Vanaf 1 november 2018 heeft Firmaq Media een nieuw kantoor in Hilversum! De opening van dit nieuwe kantoor valt samen met het twintigjarige bestaan van Firmaq, en is het gevolg van de flinke groei van de afgelopen jaren.

lees meer

Ambion Holding en Firmaq Media breiden samenwerking uit

Met de ondertekening van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst hebben Martine de Jong van Ambion Holding en Cora Hoeksma-Kist van Firmaq Media hun samenwerking voor de komende vier jaar weer vastgelegd.

lees meer

VRT en Van Dale lanceren actiesite TaalTovenaar

Tover, ontroer en verbaas met één enkele zin. Zo eenvoudig is het om deel te nemen aan de Taaltovenaar. Deze actie is in principe bedoeld voor deelnemers uit België, maar uiteindelijk mag iedereen meedoen die dat wil. Deelnemen kan tot en met donderdag 19 oktober 2017.

lees meer

Soms zijn we net een reclamebureau

Afgelopen maanden hebben we met het hele team hard gewerkt aan een prachtige opdracht van NSD International voor hun merk en productlijn 'On-Pack'. In deze opdracht kwamen alle aspecten van online en offline marketing bij elkaar.

lees meer

Ecommerce: Beslist.nl gooit het roer om

Nederlandse webshops zijn begonnen met het nemen van actie ter voorbereiding op het verdwijnen van de huidige vorm van Google Shopping. Dit concludeert online winkelcentrum beslist.nl uit de toename van het aantal aanmeldingen en de reacties van webshops. De laatste maand verdrievoudigde het aantal aanmeldingen ten opzichte van vorig jaar.

lees meer

Zonder distributie geen contentmarketing

Wij horen ondernemers soms zeggen: ik maak content, maar niemand klikt erop. Internetstrateeg Jasper van Zanten legt uit hoe dit komt en hoe je kunt zorgen dat je content wél bekeken wordt. Content marketing werkt alleen als je actief bezig gaat met contentdistributie. Alleen posten op de eigen media is écht onvoldoende.

lees meer