Een inspirerend verhaal

Er is niets mooier dan samenwerken met de allerbeste professionals. Samen met Nikki Holleman mochten wij meewerken aan een geweldige campagne voor vereniging GAIN, de branchevereniging voor fabrikanten van hooroplossingen in Nederland. De campagne bestaat uit een serie interviews met o.a. de bekende weerman Reinier van den Berg, en de topfotograaf Michael Graste.

Lees meer

Lara overtreft alle verwachtingen

Ons nieuwe content management systeem, Lara 7, dat begin 2018 gelanceerd is, heeft in het afgelopen jaar alle verwachtingen overtroffen. Zowel bestaande als nieuwe klanten stonden letterlijk in de rij om over te stappen naar het moderne en supergebruiksvriendelijke CMS.

Lees meer

Wacht niet te lang met upgraden naar Magento 2

Er was even flinke paniek in de wereld van ecommerce: Magento wilde in eerste instantie de support op Magento versie 1 per november 2018 stoppen. Onder grote druk vanuit de community heeft men inmiddels besloten de support van Magento 1 te verlengen naar juni 2020. Dat is goed nieuws. Toch luidt ons advies: wacht niet te lang met upgraden.

Lees meer

Firmaq opent nieuw kantoor in Hilversum

De inkt is nog nat, maar de contracten zijn getekend. Vanaf 1 november 2018 heeft Firmaq Media een nieuw kantoor in Hilversum! De opening van dit nieuwe kantoor valt samen met het twintigjarige bestaan van Firmaq, en is het gevolg van de flinke groei van de afgelopen jaren.

Lees meer

Ambion Holding en Firmaq Media breiden samenwerking uit

Met de ondertekening van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst hebben Martine de Jong van Ambion Holding en Cora Hoeksma-Kist van Firmaq Media hun samenwerking voor de komende vier jaar weer vastgelegd.

Lees meer

VRT en Van Dale lanceren actiesite TaalTovenaar

Tover, ontroer en verbaas met één enkele zin. Zo eenvoudig is het om deel te nemen aan de Taaltovenaar. Deze actie is in principe bedoeld voor deelnemers uit België, maar uiteindelijk mag iedereen meedoen die dat wil. Deelnemen kan tot en met donderdag 19 oktober 2017.

Lees meer