Gloednieuwe app gelanceerd voor Dutch Solar Challenge

7 juni 2016

Firmaq Media heeft een gloednieuwe hybride app gelanceerd voor de Dutch Solar Challenge. Tijdens deze challenge strijden negenendertig teams uit binnen- en buitenland in boten aangedreven op zonne-energie tegen elkaar. De start is op 2 juli in Amsterdam en gaat via Lemmer naar Drachten, Grou en de finish is zaterdag 9 juli in Leeuwarden.

De hybride app is gemaakt met de allernieuwste tools (Ionic/AngularJS) en bevat naast het allerlaatste nieuws en het programma van de race ook een compleet overzicht van de internationale teams. Daarnaast bevat de app natuurlijk ook veel foto's en video's. De app is inmiddels beschikbaar op iOS en Android.

  

De app is in eerste instantie natuurlijk bedoeld voor het publiek in Amsterdam en in Friesland, maar ook de Teams zullen veelvuldig gebruik maken van de App. Via de settings kunnen de teams het uitgebreide programma van alle races activeren en bekijken. In verband met het internationale karakter van de race is de app tweetalig: engels en nederlands.

De app is gekoppeld met CMS Next v4.6 en daardoor kan de organisatie de content van de app op elk gewenst moment aanpassen en aanvullen.


 

alt

Sybrand Hoeksma

Sybrand Hoeksma is senior webdeveloper. Daarnaast is hij een gepassioneerd zeiler en jazzmuzikant.