Firmaq lanceert nieuwe responsive website met speciale Retail Module

10 maart 2015

Firmaq heeft weer een nieuwe module toegevoegd aan de toch al ruime hoeveelheid content modules van CMS Next, namelijk de Retail Module. Deze is speciaal ontwikkeld voor de Retail branche. Deze is speciaal ontwikkeld voor de Retail branche. De nadruk ligt op intuïtieve navigatie, op beeld en inspiratie, en natuurlijk op vindbaarheid (SEO). Net als alle andere content modules van CMS Next is ook de nieuwe Retail module volledig responsive en voldoet dus 100% aan het nieuwe mobile friendly label van Google.

De Retail module bevat producten, merken en categorieën, en op elk niveau zijn fraaie afbeeldingen toegevoegd als slider of als gallery. En er is natuurlijk veel aandacht besteed aan de vindbaarheid. In de beheermodule zijn per product, categorie en merk alle trefwoorden en beschrijvingen in te vullen die van belang zijn voor SEO.

De eerste site die gebruik maakt van deze nieuwe Retail module is de gloednieuwe responsive website van Woninginrichting Zuur. Bekijk de site op http://www.zuurwoninginrichting.nl/.

alt

Sybrand Hoeksma

Sybrand Hoeksma is senior webdeveloper. Daarnaast is hij een gepassioneerd zeiler en jazzmuzikant.